اقامت دایم کانادا از طرق مختلف

 

درخواست اقامت دایم

از سال ۲۰۱۵ برنامه تجربه‌ی کانادایی زیرمجموعه Express Entry قرار گرفته است. این برنامه اجازه می‌دهد افرادی که حداقل یک سال در کانادا تجربه کاری دارند درخواست اقامت دایم کنند. شرایط دریافت اقامت از طریق این برنامه به صورت زیر است:
۱. سابقه یک سال کار پیوسته فول تایم (یا معادلش به صورت پارت تایم) در زمینه تخصص مورد نظر در ۳ سال گذشته. این تجربه باید با داشتن ورک پرمیت معتبر میسر شده باشد و در طبقه‌بندی  National Occupational Classification)  NOC) در زیر مجموعه‌ها‌ی ۰، A یا B طبقه بندی شود.
۲. خارج از کبک زندگی کنید یا قصد زندگی داشته باشید
۳. حداقل نمره زبان زیر را کسب کنید:
NOC 0 or A CLB 7
NOC B CLB 5

 

برای کسب اقامت کانادا از طریق “دوره تحصیلی مستر” استان انتاریو باید شرایط زیر را دارا باشید:

۱. کسب مدرک مستر حداقل یکساله از موسسات آموزشی معتبر استان انتاریو
۲. کسب نمره زبان انگلیسی یا فرانسه ۷ یا بالاتر در سیستم Canadian Language Benchmark ) CLB)
۳. اثبات اقامت در استان انتاریو حداقل به مدت یک سال از دوسال گذشته در زمان سابمیت
۴. اثبات توانایی مالی برای ساپورت هزینه‌های فرد و خانواده
۵. قصد اقامت در انتاریو را داشتن
۶. دارای استتوس قانونی (ویزای کار، تحصیل و…) در کانادا یا اقامت خارج از کانادا را داشتن (اقامت در استان‌های دیگر کانادا امکان‌پذیر نمی‌باشد)
۷. نهایتا تا دوسال از تاریخ فارغ التحصیلی اقدام شود

برای کسب اقامت کانادا از طریق “اولویت سرمایه انسانی” استان انتاریو باید شرایط استانی و فدرال از جمله موارد زیر را دارا باشید:

۱. داشتن پروفایل معتبر در Express Entry Pool
۲. برای یکی از برنامه‌هایFederal Skilled Worker Program (FSWP) or the Canadian Experience Class )  CEC) صلاحیت داشته باشید
۳. ابراز علاقه برای مهاجرت به استان انتاریو یا “همه‌ی استان‌ها و قلمرو‌ها” در زمان ساخت پروفایل در Express Entry
۴. دریافت پیام Notification of Interest از انتاریو در اکانت IRCC
۵. داشتن سابقه کار یکی از مواد زیر:
– یک سال سابقه کار Federal Skilled Workers Program در پنج سال گذشته (توضیحات بیشتر در این لینک https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/become-candidate/eligibility/federal-skilled-workers.html )
– یک سال سابقه کار Canadian Experience Class در سه سال گذشته (توضیحات بیشتر در لینک این لینک https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/become-candidate/eligibility/canadian-experience-class.html )
۶. داشتن مدرک لیسانس معادل مدرک لیسانس کانادا یا بالاتر
۷. کسب نمره زبان انگلیسی یا فرانسه ۷ یا بالاتر در سیستم Canadian Language Benchmark (CLB)
۸. اثبات توانایی مالی برای ساپورت هزینه‌های فرد و خانواده
۹. قصد اقامت در انتاریو را داشتن
۱۰. داشتن استتوس قانونی (ورک پرمیت، استادی پرمیت…) در کانادا
۱۱. داشتن حداقل امتیاز ۴۰۰ در سیستم Express Entry

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *