منظور از تای (Tie ) برای دریافت ویزا چیست ؟

منظور از تای (Tie ) برای دریافت ویزا چیست ؟

منظور از تای برای دریافت ویزا، هر چیزیست که نشان دهد به خاطر آن شما به کشوری که در ان اقامت دارید باز خواهید گشت.

 

تای را معمولا به سه دسته تقسیم می کنیم:

خانواده ای : مریضی افراد خانواده، تک فرزند بودن، تک پسر یا دختر بودن، سن زیاد پدر و مادر، همسر در ایران، داشتن فرزند، نامزد داشتن، …

اجتماعی: جاف افر، سربازی، تعهد ، شغل ، اجاره نامه خونه برای بعد از برگشت

اقتصادی: سند خانه و هر دارایی قابل قبول، شغل با فیش حقوقی بالا ،شرکت و ..

 

توجه پول نقد زیاد و بدون اموال و سند به نام تای حساب نمی شود و نتیجه عکس دارد.

به نظر بسیاری از دوستان فاکتور میزان وابستگی به کشور مبدا را در فاکتورهای مختلفی جستجو میکنند و مسلما فرمول و رویه ای برای این مطلب وجو ندارد اما به زعم خودم مواردی را لیست میکنم و امیدوارم دوستان باتجربه یا کسانی که به واسطه اقدام قبلی فیدبکب دریافت نموده اند موارد تکمیلی خویش را ارائه فرمایند:

چند مثال از موارد استفاده شده به عنوان تای

  1.  وجود یا عدم وجود والدین در قید حیات و در صورت وجود، محل اقامت آنها
  2. داشتن با نداشتن فامیل درجه یک در کشور مقصد
  3.  داراییهای غیر منقول و قابل ملاحظه فرد در کشور مبدا نظیر اسناد ملکی و زمین و…
  4.  داشتن Job Offer معتبر و قوی
  5.  داشتن سوابق کاری و درآمد مناسب قبلی در کشور مبدا
  6.  داشتن Self-Business یا شغل والدین با درآمد مناسب در مبدا
  7. داشتن همسر و فرزند در مبدا(به ویژه فرزند)
  8.  رشته تحصیلی
  9.  سن و سال
  10.  وضعیت خدمت وظیفه و امکان خروج از کشور مبدا
  11.  وضعیت اقتصادی فرد در زمان اپلای
  12. دانشگاه کشور مقصد و رشته و گرایش مربوطه
  13. و بازار کار کشور مقصد برای رشته مربوطه
  14.  مدارک ارائه شده در اپلیکیشن از جمله بخش Explanation and Cover letter

What are the connections to my home country that I can show? Here are some examples of connections that CIC will take seriously:

۱️⃣Family – if you have family in your home country – spouse, children, parents and so forth – provide evidence such as copies of marriage certificates, birth certificates or bio-data pages from passports.

۲️⃣ Property – if you have property holdings in your home country, provide copies of titles, investment accounts, etc., with valuations if possible.

۳️⃣Employment – if you are taking a leave of absence from an employer to study in Canada, provide an employment contract or letter from your employer confirming this fact.

۴️⃣Obligations – if you are a leader in your community, or if you have responsibilities to others in your home country, provide documentation to show this. Affidavits from others stating you are required to perform a function in your home country are useful.

Take time to think about any connection you have to your home country and provide some evidence of this in your application – it is a critical component for success.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *