تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی

تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی

به طور معمول در دو صورت کسی که با ویزای توریستی وارد کانادا شده است می تواند ویزای توریستی خود را به ویزای تحصیلی تبدیل کند.

متقاضی کمتر از ۱۸ سال سن دارد و قصد تحصیل در مقطع دبستان، راهنمایی یا دبیرستان دارد.

متقاضی از طرف یک مرکز آموزش عالی به صورت مشروط پذیرش گرفته؛ شرط پذیرش این بوده که متقاضی یک درس پیش نیاز را بگذارند و متقاضی آن درس را در داخل خاک کانادا گذرانده است.

موارد خاص دیگری هم وجود دارد که می توان از داخل کانادا برای ویزای تحصیلی اقدام کرد (مثل کسانی که همسرشان در تیم های ورزشی کانادا حضور دارند یا کسانی که باید از کانادا اخراج شوند ولی به دلایلی که از توان آنها خارج است امکان اخراج آنها در حال حاضر وجود ندارد).

در سایر موارد نمی توان ویزای توریستی را به ویزای تحصیلی تبدیل کرد و اگر از یک مرکز آموزشی پذیرش بگیرید حتما باید تقاضای خود را به یک دفتر ویزای خارج از کانادا بفرستید. می توان تقاضا را برای دفتر لس آنجلس ارسال کرد
تبدیل ویزای توریستی به ویزای کار🇨🇦🇨🇦🇨🇦

به صورت پیش فرض نمی توان ویزای توریستی را در داخل کانادا به ویزای کار تبدیل کرد. تنها مواردی که می توان به آنها اشاره کرد موارد زیر است:

متقاضی از یکی از روش های آمده در بالا موفق به درخواست اقامت دائم شده است و حال می خواهد تا نهایی شدن تصمیم درباره پرونده خود در کانادا کار کند
نوع کار متقاضی به گونه ایست که به طور قانونی بدون نیاز به مجوز کار اجازه کار در کانادا دارد.
همسر متقاضی با ویزای کار یا تحصیل در کانادا حضور دارد.


👈جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان از طرق زیر با ما تماس حاصل نمایید:
✉️ دفتر مرکزی: تهران، خیابان شریعتی،خیابان ظفر، بین نفت و مدرس، روبروی کوچه فرید افشار،پلاک ۲۱۸،واحد۶
➡️@mahmudzadeh_dpmi
☎️۰۲۱۸۸۱۰۷۲۸۰
📱۰۹۱۲۱۲۴۶۷۹۹
🌐www.dpmi.ir
🆔https://t.me/dpmi_ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *